top of page

Nätverk i Praktisk compliance: Tack för denna säsong!

Ett mycket spännande säsongsavslut av Nätverk i Praktisk compliance. Träffen inleddes med vår första virtuella gäst, Maher Sharifi som är hållbarhetsansvarig på Swedbank. Maher delade med sig om sin gedigna erfarenhet av regelverks implementering och dem operativa risker som är viktiga att beakta. Hur viktigt det är att se utifrån och in såväl som inifrån och ut och hur konkurrenter inte bara är motståndare utan i många fall även är möjliggörare. Tack Maher, för att vi fick höra om compliance med en defensiv approach och hur Swedbank arbetar för hållbar tillväxt!


The spark! Vår andra gäst Anna Arnsvik, ESG Sustainability Ambassador på Novartis, berättade om hur hon fann gnistan att börja arbeta med hållbarhetsfrågor. Allt började med ett samtal där hon blev tillfrågad “hur arbetar ditt bolag med hållbarhet?” och hon insåg att hon inte kände till svaret. Sedan dess har Anna gått från bolagets marknadsavdelning till att utveckla och framförallt kommunicera bolagets hållbarhetsarbete. Tack Anna, för att vi fick ta del av din resa och för det breda perspektiv av hållbarhet och risk du gav oss!


Och till sist, ett stort tack till JUC för ett gott samarbete och alla nätverksdeltagare för intressanta kunskapsutbyten. Nätverksledare Ruth Yosef och Tôssa Legal Group ser fram emot ännu en säsong av nätverk, kunskapsväxling och insikter.


Mer information om nästa säsong kommer inom kort, så länge kan du läsa mer om nätverket här: https://juc.se/produkter/natverk-i-praktisk-compliance
Comments


bottom of page