top of page

Tacksamhet och fortsatt utveckling!

Mitt fjärde år som företagare – året började med en fantastisk fin ingåendebalans i form av välfylld orderingång, flera uppdrag och intressanta förfrågningar. Sedan kom pandemin. Konsekvensen av den behöver jag knappast beskriva – en del uppdrag försvann och andra sköts upp på obestämd framtid. Jag fortsatte dock att jobba vidare påhejad av min obotliga optimism och inre driv som heter allting är möjligt bara du vill det tillräckligt mycket och arbetar hårt nog! Och, vänner det betalade sig!! Nu när jag så smått börjar summera året 2020, vissa dörrar stängdes men andra dörrar och portar som leder till flera dörrar öppnades. Jag hann både med att genomföra flera uppdrag, vara gästtalare, hålla i uppskattade utbildningar och seminarier, leda nätverk, moderera och utveckla vidare min verksamhet. Jag är enormt tacksam för allt detta och så tacksam för alla fantastiska människor i min omvärld – utan dem vore inget möjligt.

På tal om fortsatt utveckling kommer mitt bolag YCLG Consulting AB få ett nytt namn och fler spännande samarbeten inledas i det nya året!

Vänner, kunder och affärspartner, TACK för 2020!


Önskar er alla God Jul och Gott Nytt År!

Comments


bottom of page